Scene taiate din filme si seriale la ProTV

Scene taiate din filme si seriale: Scenele de violenta si nuditate difuzate de ProTV sunt taiate din filme si seriale.

Scene taiate din filme
Scene taiate la ProTV

 

De o buna bucata de vreme postul de televiziune ProTV difuzeaza seriale si filme artistice care contin scene de violenta fizica si/sau nuditate, scene care sunt elimitate din aparitia la tv.

ProTV-ul a gasit solutia pentru a difuza acest gen de filme: elimina toate cadrele de violenta/nuditate si astfel iese un film din care nu intelegi nimic, iar la final constati ca nu ai inteles firul povestii si ai pierdut timpul, dar asta pentru ca nu ai vazut ce trebuia sa vezi, ci doar ce ti-a aratat ProTV-ul.

Daca incerci sa vizionezi un film gen „300” te vor apuca toti nervii, pentru ca e un film destul de sangeros, cu multe scene de violenta fizica si nuditate, dar nu vei vedea filmul intreg, ci doar ce alege ProtV-ul sa iti difuzeze. Daca vei urmarii ce transmite ProTV-ul te vei intreba la sfarsit daca nu cumva ai omis ceva, pentru ca nu mai are poveste.

Un alt exemplu este serialul „Spartacus„. Cine a vazut cel putin un episod, netaiat de ProTV, stie ce fel de scene sunt in serial (pentru necunoscatori: sunt scene care contin violenta fizica si nuditate). Daca incerci sa vizionezi pe ProTV un episod din acest serial, presupunand ca ai idee despre ce este vorba, vei schimba canalul instant sau vei vedea altfel filmul, dar sigur la ProTV nu te vei uita.

Acelasi regim de taiere a secventelor il are orice film sau serial care contine astfel de scene de violenta fizica sau nuditate, transmis de canalul ProTV.

Mai interesant este sa ii si vezi pe cei de la ProTV cum anunta ei ca urmeaza sa difuzeze un film foarte bun, foarte tare, plin de actiune, etc.,  aparut in urma cu 4-5 ani ☺, dar cand sunt pusi fata in fata cu difuzarea, ce sa vezi: taie filmul sau serialul.

Poate ar intelege lumea ca aceste scene sa fie eliminate pe parcusrul zilei, dar chiar la orele 20.30 sau 23.00 sa le elimini… mai bine difuzezi desene animate ☺.

Asta ne ofera ProTV-ul: scene taiate din filme !

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *