Politicienii romani nu cred in sistemul nostru de sanatate

politicienii romani

Pare destul de ciudat cum toti politicienii romani acorda incredere medicilor din Romania si intregului sistem de sanatate, ori de cate ori au ocazia, ca ce medici buni avem, ce tehnologie moderna detinem, ce spitale moderne, dar cand vine vorba de tratament, pleaca toti peste granita sa se trateze.

Daca aveti incredere in acest sistem de sanatate din Romania, asa cum afirmati, de ce alegeti sa va tratati in tari straine? Exista cazuri in care este necesara o interventie intr-o clinica specializata din afara tarii, sau alte situatii, dar pentru cazurile care se pot trata si in Romania nu aveti nicio scuza si cu atat mai mult, nu aveti motive sa va laudati cu sistemul de sanatate din Romania in care nici voi nu aveti incredere.

Renuntati la a mai lauda cadrele medicale, sistemul medical, asistenta medicala, atata timp cat nici macar voi nu aveti incredere in sistemul pe care il promovati.

Acordati salariile care sa aduca medicii pe drumul responsabilitatii, al increderii, al onestitatii, sa nu mai cerceasca plicuri oamenilor care nu au bani nici macar de medicamente, dar sa mai suporte si interventii costisitoare. Atunci cand nu „vor mai fi la moda” plicurile in spitale, sa va laudati, nu cand voi va tratati in alte spitale din strainatate.

Aveti obligatia morala ca pentru toate interventiile medicale care se pot face in tara, sa le faceti aici, cu medicii romani, care sunt la fel de competenti si pregatiti ca cei din strainatate.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *