Consilier local din Sadu vrea sa stie cand vine Politia

Un consilier local din Sadu (jud. Sibiu) vrea sa stie cand vine Politia in sat.

Acesta sustine ca Politia trebuie sa isi anunte prezenta in sat, ca nu pot sa apara cand vor ei si sa imparta amenzi soferilor care au consumat bauturi alcoolice sau conduc masini/tractoare neinmatriculate.

Domnu’ consilier, spuneti-le ce atributii au si cand sa vina, sa nu va strice planurile pe la Sadu. Foarte buna ideea cu anuntatul oamenilor, ca doar asa se anunta peste tot in tara cand vine politia sau te opreste politia, de ce nu si la Sadu?

Oare stimabilul consilier are ceva de ascuns, de ce ii este frica de controlul politiei? De cand condusul sub influenta bauturilor alcoolice este o practica doar in Sadu? De ce doriti sa interveniti in dosare penale, ca doar astea sunt nu?

Consilier local din Sadu vrea sa stie cand vine Politia

Tot dansul sustine ca „nu suntem o comuna de infractori„, dar cum se numesc oamenii care conduc autovehicule pe drumuri publice sub influenta alcolului? Si mai mult, daca nu sunteti, atuci politia nu are ce amenzi sa imparta, corect? Domnule consilier, sunteti lipsit de logica in ceea ce sustineti.

De ce sunteti asa revoltat pentru ca politia apare inopinat si imparte amenzi celor care merita?

Cand spuneti ca vreti sa protejati oamenii comunei, mai exact aveti cateva persoane in minte? Sau de ce sa fie protejate persoane pasibile de dosare penale, ce legaturi aveti dumneavoastra cu acestia?

Noi ii platim pe ei si ei ne amendeaza„. Serios, chiar dumneavoastra ii platiti? Oare cei care au dosare penale nu ii platesc? Si noi ii platim tocmai ca sa ne scape de cei care conduc bauti sau masini neinmatriculate.

Daca o persoana aflata sub influenta bauturilor alcoolice v-ar accidenta pe strada copii sau pe cineva apropiat, ati aborda la fel situatia?

Din pacate sunteti consilier, pe banii oamenilor !

Fragment inregistrat din sedinta sedinta publica a Consiliului Local al comunei Sadu, din data de 7 septembrie 2017

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *