Cea mai scurta sedinta din parlament: 15 secunde

camera-deputatilorParlamentarii au reusit recordul celei mai scurte sedinte din ultimii ani, acestia au reusit sa isi desfasoare activitatea in parlament pe durata a 15 secunde. Deputatii au inchis sedinta din lipsa de cvorum in fix 15 secunde.

Pentru ca nu suntem chiar interesati despre ce aveau sa dezbata in respectiva sedinta, e important sa ne concentram pe durata acesteia. Se pare ca din ce in ce mai mult, parlamentarii au nevoie de reprezentati in parlament, pentru ca altfel este la latidudinea lor daca se prezinta sau nu la serviciu.

Cel mai bine ar fi ca fiecare partid sa isi trimita doar un reprezentant, pentru ca oricum sunt doar o adunatura de „oameni” care fac doar cum dicteaza presedintele de partid, fara a avea vre-o initiativa sau un gram de curaj sa isi exprime o parere.

In cele 15 secunde singura anunt a fost acel al presedintelui Camerei Deputatilor, cum ca numarul persoanelor absente este mult mai mare decat cel al persoanelor prezente.
Desi nu s-a indeplinit cvorumul, deputatii prezenti s-au ingramadit sa semneze lista de prezenta, pentru a-si incasa leafa.

Din numarul total de 402 deputati, cei prezenti au fost doar 151.

Pe omul de rand nu il intereseaza foarte tare de ce s-au intalnit deputatii (pentru asta exista televiziuni si ziare care sa dezbata si sa informeze), dar mai important este ca noi ii platim pe „chiulangii” astia ca sa mearga si sa stea exact cat vor ei… pe banii oamenilor.

Si noi vrem sa fim deputati !

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *