Herbalife devine sponsor oficial in nutritie sportiva al echipei de fotbal FC Viitorul

herbalife sponsor viitorul constanta

NUTRITIA SPORTIVA HERBALIFE SI FOTBALUL DE PERFORMANTA FAC ECHIPA BUNA

Herbalife devine sponsor oficial in nutritie sportiva al echipei de fotbal FC Viitorul, condusa de Gheorghe Hagi. Conferinta de presa prin care se va face anuntul oficial este planificat Miercuri, 22 Aprilie 2015, la ora 13.00.

la eveniment vor participa fotbalisti din cadrul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi si reprezentanti Herbalife.

Locatia evenimentului: Hotel Alexander Bd. Pipera 6, Voluntari.

Gama Herbalife 24 este o linie de nutritie performanta, speciala pentru sportivi, care ii energizeaza 24 ore pe zi. Herbalife 24 (H24) este destinata tuturor categoriilor de sportivi: gimnasti, atleti, alergatori, fotbalisti, etc. Pentru ca Herbalife 24 se bazeaza pe ultimele descoperiri stintifice, ofera produse care sa te ajute la pregatire, antrenament si recuperare.

Produsele care se regasesc in gama Herbalife 24 sunt Formula 1 Sport,  Prolong, Hydrate,Rebuild Strength si Rebuild Endurance. Nici unul dintre aceste produse nu contine coloranti sau arome artificiale.

Fiecare produs din gama Herbalife 24™ este analizat in permanenta pentru depistareasubstantelor interzise, de catre diverse organizatii: USADA (United States Anti-Doping Agency), NCAA (National Collegiate Athletic Association), NFL (National Football League). Pe langa aceste organizatii exista si asociatii sportive profesioniste sau de amatori care verifica produsele din gama H24 pentru substante interzise.

[button-green url=”http://www.nutritie-alimentara.ro/herbalife24-sport” target=”_blank” position=”left”]Mai multe informatii despre Gama Herbalife 24[/button-green]

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *