Dulap pentru masina de spalat rufe

Dulap pentru masina de spalat rufe

Toti avem nevoie de un spatiu pentru detergeniti, solutii de baie sau alte produse de baie/toaleta. Mai jos va impartasesc doua dulapuri pentru masina de spalat rufe care va pot ajuta in organizarea baii sau a produselor de curatenie. Acestea sunt gata de montaj, desi pe dimensiunile care vin, nu sunt customizabile.

Este vorba despre un dulap pentru masina de spalat rufe, pentru cei care au loc sa il si instaleze. Pana acum am gasit doua modele de astfel de dulapuri (gata facute, nu la comanda):

  • dulap pentru masina de spalat rufe LIL de la IKEA – 64x38x195 cm alb
    dulap pentru masina de spalat rufe
  • dulap pentru masina de spalat rufe ce mai apare la Kaufland/Lidl din cand in cand – 64x27x190 cm

Diferentele intre cele doua ar fi urmatoarele:

  • dulapul de la IKEA are adancime mai mare, de 35 cm, fata de 27
  • dulapul de la IKEA nu are polite fixe; are doar 2 care se pot muta, dar pot fi achizitionate si alte polite suplimentare
  • in cel de la IKEA putem ascunde detergentii de baie (care sunt mai inalti de obicei), fata de celalalt
  • dulapul de la IKEA este din MDF, fata de PAL celalalt
  • pretul pentru dulapul LIL este de 290 lei ( +60 lei transport daca se comanda din afara bucurestiului); pretul pentru cel de la Kaufland/Lidl variaza, dar este undeva spre 150 lei

Ca si dimensiuni sunt ambele la fel, doar adancimea difera, dar depinde pana la urma ce vrei sa depozitezi in el, daca mai ai vreun alt dulap in baie, pe vreun hol, etc.

Compartimentarea este mai bine gandita cea de la IKEA, dar din nou depinde ce vrei sa bagi in el. In celalalt putem pune niste chestii decorative pe cele 2 polite deschise.

Daca pretul nu este o problema, calitativ este mai ok dulapul LIL de la IKEA. Dar pretul nu este neaparat un criteriu, conteaza si daca doriti sa asezati un decor pe el (atunci e mai indicat cel de la Kaufland/Lidl) sau daca depozitati sticle mai inalte (in cel de la IKEA incap si sticle/bidoane mai inalte).

Spor la organizat baia !

P.S: Ce parere aveti despre aceste dulapuri pentru masina de spalat?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *