Cum se tine paharul de vin in mana, corect
|Asa cum trebuie sa stii cum sa mananci corect, asa trebuie sa stii si cum se tine un pahar de vin in mana si cum se bea din acesta. Aceste lucruri spun multe despre tine ca si persoana, desi poate nu iti dai seama.
CUM SE TINE PAHARUL DE VIN ALB SI SAMPANIE
Atat vinul alb cat si sampania sunt bune de consum reci. Asadar tine paharul de vin sau de sampanie, intotdeauna, de piciorul paharului, pentru a nu ii transfera caldura din mana. Vinul si sampania sunt mai bune daca sunt consumate reci si nu incalzite de la palma.
Tine piciorul paharului intre degetul mare si degetul aratator al mainii.
Vinul alb se toarna cam jumatate de pahar, in timp ce sampanie cam trei sfert de pahar.
CUM SE TINE PAHARUL DE VIN ROSU
Vinul rosu are un alt mod de a fi consumat. Inainte de a turna in pahar si a-l consuma, tine sticla putin desfacuta pentru ca acesta sa se oxideze. Prin oxidare, vinul rosu capata un gust mai bun.
La fel ca si vinul alb, paharul de vin rosu se tine tot de picior, cu singura diferenta ca trebuie consumat intr-un pahar mai mare decat cel de vin alb.
Vinul rosu se toarna cam o treime din pahar.
Intotdeauna dupa ce turnati vin in pahar, rotiti sticla pentru a nu se prelinge pe aceasta.
Ai intotdeauna grija la aceste detalii, care poate nu iti par importante, dar spun multe despre tine.