Campania electorala este un marketing ieftin

campania electorala marketing ieftin

Nu-i asa ca v-ati saturat de cat ati vazut zilele astea cat de capabili sunt candidatii nostri? Nu vezi atatea reclame la tv+radio cat ii vezi pe ei pe facebook, care mai de care mai competent, mai onest, mai potrivit pentru functia de primar decat toti restul.

De ce este campania electorala un marketing de proasta calitate?

Pai in primul rand, nu am vazut niciun candidat inainte de frenezia alegerilor sa isi publice competentele. Pana in acest moment unde ati fost distinsi domni si doamne? De ce nu v-ati laudat pe toate gardurile cum faceti acum?

Cati dintre voi veti continua aceeasi actiune de promovare dupa turul alegerilor? Primarul ales va mai continua cu postarile platite pe facebook, prin care sa il cunoasca lumea?

Este cu atat mai interesant cum la raspunsuri de genul „care sunt competentele dvs care va recomanda pentru aceasta functie?” apar raspunsuri pe care doar ei le inteles: „sunt un bun gospodar„, „restul au fost mai buni?„, „da, ceilalti ce au facut?„. O mare parte dintre acestia nici macar nu au avut vreodata tangenta cu o functie de conducere, sau cu managementul oamenilor.

Eu abia astept sa vad toate acele anunturi sponsorizate si dupa alegeri, sa continuati sa ne convingeti ca am facut o alegere potrivita. 🙂

2 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *