Program de facturare online pentru afacerea ta

Un program de facturare online este o necesitate pentru orice companie care se află la început de drum sau dorește să aibă toate facturile, chitanțele sau încasările centralizate într-un singur loc, accesibile la orice ora și din orice locație.

program de facturare onlint
Dashboard program facturare

Eu am ales sa folosesc pentru facturare programul de facturare online oferit de QSolutions. Nu m-a interesat integrarea contabilității în program, mă interesa doar să nu mai pierd mult timp cu emiterea facturilor, să emit facturi cu un design modern și atractiv pentru clienți, iar facturile să le pot accesa rapid, de oriunde m-aș fi aflat.

Înainte să încep să folosesc acest program de facturare online, foloseam facturi tipizate si Excel-ul pentru emiterea facturilor.

Scrierea facturilor a devenit un chin pentru că dura prea mult să scriu aceleași informații de fiecare dată (datele furnizorului, datele clientului) și să fac calculele manual. Ca să nu mai mentionez faptul că exista riscul să le pierd sau deteriorez și nu exista backup.
Ulterior am decis să folosesc Excel-ul pentru a emite facturi, dar pe măsura ce acestea s-au înmulțit, centralizarea și consultarea acestora a devenit tot mai greoaie și consumatoare de timp.
Un alt neajuns al Excel-ului a fost că nu puteam consulta facturile oricand aș fi dorit, depindeam de calculatorul unde era Excel-ul.
Într-un final am realizat că nici Excel-ul nu era soluția cea mai potrivită pentru a gestiona facturile așa cum aș fi dorit.

Așadar am decis să mă îndrept spre un program de facturare online care să îmi satisfacă aceste nevoi și să îmi ușureze munca.
Programul de facturare online QInvoices a venit în întâmpinarea mea cu tot ceea ce îmi doream să facă un program de facturare.

Cele mai importante beneficii pe care le-am obținut sunt:

  • acces online la facturi, din orice locație
  • am redus timpul de facturare pentru că produsele si clienții sunt salvate automat, deci nu mai completez nimic de mână
  • toate calculele se fac automat
  • nu îmi mai fac griji că pierd o factură sau o deteriorez
  • factura emisă mi se trimite automat pe email
  • am la dispoziție rapoarte pentru facturile emise, facturi neîncasate, precum și încasări

Pentru mine programul este un real ajutor și pentru cine doreste să îl încerce trebuie sa inregistreze compania prima dată, 

Încurajez orice administrator al unui PFA, SRL sau II sau orice persoană care este responsabilă cu emiterea facturilor să analizeze posibilitatea utilizării unui program de facturare.

Beneficiile unui program de facturare sunt nenumărate, indiferent de afacere, iar în final este important să ne dedicăm timpul acțiunilor care ne aduc valoarea afacerii și nu să pierdem timpul cu scrisul facturilor de mînă.

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *