Promovare prin advertorial

Un advertorial este o reclamă mascată de un conținut editorial. Advertorialele arată ca și un articol normal de pe blog, doar că sunt plătite.

Articolul îl pot scrie eu sau îl poți trimite chiar tu, iar după analiza acestuia îl publicăm pe site si îți trimitem linkul.

Cum te poate ajuta un advertorial?

Tendința oamenilor când vad un articol este de a trece peste el dacă povestea nu este captivantă încă din primele linii ale articolului. De aceea advertorialul trebuie să pară mai mult a articol real, de interes pentru lume și nu doar o reclamă peste care se poate trece cu ușurință.

Conținutul unui advertorial trebuie să fie unic, trebuie să fie de calitate, altfel este doar un articol care nu îți aduce niciun beneficiu.

Rolul unui advertorial

Rolul unui advertorial este de a atrage cât mai multe persoane cu acest articol, iar acestea la rândul lor să navigheze către pagina promovată. Alt rol important este de a informa potențialii clienți cu privire la serviciile oferite, la produsele promovate sau la afacerea dvs.

Un advertorial are rolul de a crește încrederea in compania dumneavoastră.

Dacă dorești promovare prin advertorial pe site-ul nostru te invităm să ne trimiți un email la adresa info[at]sasestie.ro.
** Ne rezervăm dreptul de a selecta articolele.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *