Program de facturare gratuit

program de facturare
Factureaza simplu si rapid cu programul de facturare QInvoices

UITA DE SCRISUL FACTURILOR DE MANA !

Daca tocmai ti-ai deschis propria afacere, indiferent ca este vorba de un PFA, SRL sau II, acest articol te poate ajuta in procesul de facturare. Daca deja ai o afacere, dar nu ai o solutie de facturare, poate te convingem sa renunti la facturile tipizate si sa folosesti un program de facturare.

Despre facturile tipizate nu este prea mult de spus, decat ca trebuie scrise de fiecare data aceleasi informatii, trebuie efectuate calcule manual, trebuie scrise de mana… deci necesita destul de mult timp pentru a emite o factura. Cat timp crezi ca s-ar aduna pentru tine daca ai scurta acest proces de facturare?

CUM TE POATE AJUTA UN PROGRAM DE FACTURARE?

 • Emite facturi fiscale, facturi proforme
 • Emite facturi fiscale din facturi proforme
 • Emite chitante
 • Inregistrare cheltuieli (optional)
 • Memorare clienti si produse
 • Completeaza facturile automat, cu toate calculele necesare
 • Preluare curs valutar de pe internet
 • Preluare informatii client de pe internet
 • Urmarire incasari de documente
 • Urmarire cheltuieli
 • Generare registru de casa (partea de venituri)
 • Export documente in diverse formate (Excel, Word, PDF, HTML, Imagini)
 • Trimitere factura pe email

incearca program de facturare gratuit

Scrisul facturilor de mana devine istorie. Un program de facturare se adreseaza societatilor, persoanelor fizice autorizate (PFA), intreprinderilor individuale (II) sau asociatilor familiale care nu detin un program de facturare si care doresc automatizarea acestui proces.

Castiga mai mult timp pentru tine prin folosirea unui program de facturare. Emite facturi in cateva secunde: alegi clientul, alegi produsele, iar calculele se fac automat.

Programul de facturare ofera acces la facturile dumneavoastra din orice locatie, si le centralizeaza intr-un singur loc. Astfel cautarea unui document devine floare la ureche, nu mai trebuie sa cautati in stiva de facturi existente. Deja vi se pare mai simplu, nu?

Mai mult decat atat, stim cat timp dureaza sa completam declaratiile pentru finante, cu cifre mai mult sau mai putin accurate. Programul de facturare va ofera informatii, prin cateva clickuri, necesare completarii acestor declaratii sau formulare. Daca exista si un modul de cheltuieli/plati atunci puteti sa folositi informatiile si pentru alte raportari catre finante (gen declaratia 200).

Facturile nu se pierd. Oricand se poate relista o factura uitata, pierduta, deteriorata, etc.  O factura scrisa manual nu se mai poate relista odata ce este pierduta sau deteriorata. Un program de facturare va ofera siguranta documentelor in orice situatie.

Nu mai este nevoie sa trimiteti facturile scanate pe email. Programul de facturare exportadocumentele in format PDF, Word, Excel sau imagine si astfel dureaza foarte putin pana ajung la client.

Speram ca am reusit sa va aducem la cunostinta o mare parte din avantajele unui program de facturare si sa va facem sa va ganditi, la beneficiile unui astfel de program de facturare. Daca simtiti ca un asemenea soft de facturare ar facilita si eficientiza munca dumneavoastra nu ezitati sa testati programul de facturare QInvoices.

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *